Over Ons

Voordat we ons eigen bedrijf startten zijn we beiden werkzaam geweest bij een Big4-kantoor. Hier hebben we een goede basis gelegd op ons vakgebied. Inhoudelijk voldeed alles, maar onze ontevredenheid over de dienstverlening motiveerde ons dit anders te doen. Overtuigd dat dit veel beter kon, zijn we in 2005 ons eigen kantoor gestart.

 We hebben kennis van zaken, hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en duidelijke communicatie. Inhoudelijk zijn we helemaal up-to-date en gaan we altijd praktisch en probleemoplossend te werk. Alles in het belang van jou als ondernemer.

Waar we voor staan

Visie

Focus, begrijpelijke taal en laagdrempelig contact. Dat is waar wij sinds het begin van onze onderneming in 2005 voor staan. We maken ingewikkelde materie behapbaar en doen er alles aan om jou als klant niet voor financiële verrassingen te laten staan.

Focus

Doen waar je goed in bent, dat is wat ons betreft essentieel. Als ondernemer moet je je volledig kunnen focussen op jouw onderneming. Wel moet de financiële basis goed geregeld zijn en daarin helpen wij graag.

Niet te complex

De materie op het gebied van financiële administratie en wet- en regelgeving is complex en verandert regelmatig. Wij vinden het belangrijk dat je als ondernemer weet wat er speelt zonder dat je je een weg hoeft te banen door ingewikkelde lange adviezen. Praktisch en probleemoplossend werken, daar ligt onze kracht. Wij willen dat de ondernemer de accountant begrijpt. Je kunt er volledig op vertrouwen dat jouw zaken goed en deskundig worden behartigd, maar dit kan ook zonder dure woorden en onnodig lange adviezen.

Geen drempels

“Is die post nou aftrekbaar of niet? Laten we Miranda of Marga bellen voor een update.” Die laagdrempeligheid is precies wat we bieden. Bel MTP, krijg één van ons direct aan de lijn voor advies of maak een afspraak. Korte lijnen en altijd snel geholpen, dat zijn wij.

Maak kennis met het team

Marga & Miranda

Marga Teulings - MTP Accountants en Adviseurs

Marga

Leergierig, enthousiast en een gedreven vakvrouw, dat ben ik. Continu ontwikkel ik me verder op mijn vakgebied. Sinds 2008 sta ik ingeschreven in het register als Accountant-Administratieconsulent, maar heb daarna verre van stil gezeten. Omdat belastingen erg belangrijk zijn in het MKB heb ik de opleiding tot belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs gevolgd en in december 2016 heb ik de opleiding 'Master of Science in Management' aan Nyenrode Business Universiteit succesvol afgerond. In april 2018 begin ik met de opleiding Financieel Forensisch Deskundige aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Fraude preventie
Naast dat ik bedrijven graag help met het verzorgen van de financiële administratie, verzorgen van fiscale aangiften en het optreden als sparringpartner van de ondernemer, ligt mijn affiniteit ook bij het opsporen en voorkomen van fraude. Vandaar mijn keuze voor de universitaire opleiding Financieel Forensisch Deskundige.

Hier aan de kust
Ik ben geboren en getogen in het prachtige 's-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn twee labradors langs de Zeeuwse kust. Niets zo fijn als je hoofd leeg maken langs onze mooie kust. Heerlijk uitwaaien!

Miranda Coppens - MTP Accountants en Adviseurs

Miranda

Mijn naam is Miranda Coppens. In 2005 ben ik, samen met Marga Teulings, dit accountantskantoor gestart. Na meer dan 10 jaar ervaring bij PriceWaterhouseCoopers (pwc) en haar voorgangers was het tijd voor de volgende stap. Een nieuw, eigen accountantskantoor, waar we flexibiliteit en persoonlijk klantencontact voorop stellen. Natuurlijk met behoud van de kwaliteit zoals we die bij pwc gewend waren.

Netwerk
Mijn studies accountancy en fiscaal recht vormen een goede aanvulling op de basis die ik van thuis uit heb meegekregen; mijn benadering is direct en no-nonsense, je weet precies waar je aan toe bent. Indien nodig werken we samen binnen een netwerk van specialisten en intermediairs, want we kennen ook onze grenzen.

Trots
We zijn hard gegroeid en onze klanten vertellen ons dat ze tevreden zijn. Daar ben ik trots op en ik word op die manier nog elke dag bevestigd dat mijn keuze in 2005 de juiste is geweest.