Accountancy

Accountancy vormt de ruggengraat van onze dienstverlening, maar we zijn meer dan de deskundige die jouw jaarrekening samenstelt. We adviseren over de inrichting van de gehele financiële en administratieve organisatie, kijken samen naar interne controle maatregelen en zetten financieringsmogelijkheden op een rij. Is er daarnaast behoefte aan het in kaart brengen van de persoonlijke financiële situatie van de ondernemer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Altijd toegang tot jouw administratie

We hebben geïnvesteerd in de beste software. We zijn Exact gecertificeerde accountants en werken met Exact Online en Basecone. Dit is de beste en meest efficiënte financiële administratie software. Overal en altijd toegang tot jouw gegevens, zowel via mobiel als desktop.

Je kunt er voor kiezen om je administratie zelf te verwerken in Exact Online of het volledig aan ons uit te besteden. Om het proces van het invoeren van gegevens zo makkelijk mogelijk te maken werken we met scan en herken software van Basecone. Met een app op jouw telefoon kun je direct bonnen inscannen en uploaden in jouw systeem.

Keuzevrijheid

MKB-ondernemers

Wij richten ons specifiek op de TOP van de ondernemerswereld. Onze focus is gericht op de sport- en entertainmentbranche en vermogende ondernemers.

Hulp nodig bij jouw administratieve organisatie of weten wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Hulp nodig?