Belastingen

De Belastingdienst voert continu veranderingen door. Als ondernemer is het nauwelijks mogelijk dit allemaal bij te houden. Wel is het erg belangrijk dat jouw aangiften voldoen aan de laatste wet- en regelgeving zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij, Miranda en Marga, hebben beide een opleiding gevolgd tot erkend belastingadviseur en blijven continu up-to-date op fiscaal vlak. Hiermee kunnen we jou als ondernemer veel onrust uit handen nemen en weet je zeker dat je geniet van een optimaal fiscaal resultaat.

Belastingaangiften

Belasting-aangiften

Aangiften worden op tijd ingediend volgens de laatste wet- en regelgeving. Hiervoor maken wij gebruik van Elsevier Nextens. Met dit online klantenportal heb je altijd toegang tot jouw fiscale omgeving. Op ieder gewenst moment kan je jouw aangiften inzien, goedkeuren, uploaden en downloaden. Het is een geavanceerd systeem en tegelijkertijd erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Een vraag over jouw fiscale situatie? Neem contact met ons op. Wellicht krijg je niet altijd het gewenste antwoord, gegarandeerd wel het juiste antwoord. Wij voorzien jou van fiscaal advies en hebben antwoord op alle belastingvragen. We weten veel, niet alles, maar gelukkig beschikken we over een breed en kwalitatief netwerk om jou van het beste advies te voorzien.

Fiscale vragen

MKB-ondernemers

Wij richten ons specifiek op de TOP van de ondernemerswereld. Onze focus is gericht op de sport- en entertainmentbranche en vermogende ondernemers.

Welk werk kunnen we jou uit handen nemen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.