Advies

Het bijzondere aan ons kantoor is dat we naast accountants en belastingadviseurs ook sterk bedrijfskundig onderlegd zijn. Wij zijn net zo goed ondernemers en hebben met alle aspecten die daarbij komen kijken te maken. De combinatie van meer dan 10 jaar een succesvol bedrijf leiden én de voortdurende investering in kennis op ons vakgebied, maakt ons adviseurs op vele vlakken van het ondernemerschap.

Welk business model past bij jou?

We denken graag mee in het bepalen van jouw business model. Bij elke organisatie kan je gebruikmaken van modellen waarmee je jouw strategie kunt bepalen. Maar welk business model past bij jouw bedrijfsactiviteiten? Is dat het Model Canvas van Alex Osterwalder, de waardestrategieën volgens Treacy en Wiersema of de BGC-matrix van de Boston Consulting Group. Wij adviseren graag.

Marga heeft onder andere wetenschappelijk onderzoek verricht naar de invloed van emotie op de verkoopprijs van een onderneming. Wat blijkt is dat de emoties van de verkoper bij verkoop van zijn onderneming invloed hebben op de verkoopprijs. Een potentiële kopende partij ziet dat vaak zakelijker. Met verschillende inzichten uit dit onderzoek kunnen we zowel verkopende als kopende partijen beter adviseren tijdens het verkooptraject.

Behoefte aan een sparringpartner op het gebied van ondernemerschap, een verkoopprijs van een bedrijf bepalen of weten waarmee we je nog meer kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

De prijs van emotie