Inzicht Inside

Ontdek hoe cijfers en belastingen jouw financiële toekomst bepalen!

Ben jij een ondernemer en wil je voorop (blijven) lopen in het spel van de cijfers, belastingen en ondernemerschap?

Dan is onze Inzicht Inside Community geschikt voor jou!

Inzicht Inside

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om jouw financiën en belastingen goed op orde te hebben. Maar als je het gevoel hebt dat je hierin vastloopt, ben je niet alleen. Veel ondernemers hebben moeite om grip te krijgen op hun cijfers en belastingen, en lopen daardoor waardevolle kansen mis.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Onze Inzicht Inside Community is er om jou te helpen. Als lid van onze community krijg je toegang tot exclusieve informatie, tools en sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor ondernemers.

Je kent ze vast wel die verhalen van vrienden in de kroeg op vrijdagavond of van familieleden op een verjaardag. Alles boeken ze op de zaak. De ene maakt het nog gekker dan de ander. Je staat erbij en kijkt ernaar, maar toch…. toch vraag je je af of er misschien een kern van waarheid in zit.

De volgende dag kom je na het sporten thuis en ligt er op de mat een blauwe enveloppe. Die had je niet verwacht. Alsof die trainer van net je zo knock-out slaat. Wat nu weer?

En of dat nog niet genoeg is zit je op zondagavond naar de TV te kijken en zie je allemaal headlines voorbij komen van BN’ers die verwikkeld zijn in rechtszaken over hun testament. Hoe zit het eigenlijk met jouw testament? Heb jij het eigenlijk allemaal wel goed geregeld?

Oké we overdrijven misschien nu een klein beetje, maar dit zijn wel allemaal zaken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. De vraag is hoe jij hiermee omgaat? Laat je het sudderen en hoop je dat het goed geregeld is allemaal? Of ben jij die ondernemer die inziet dat het beheren van financiën en belastingzaken cruciaal is voor het succes van jouw onderneming?

Ik wil de regie pakken

Borrelpraat

De community

Het is tijd om deze uitdagingen aan te pakken en controle te krijgen over jouw financiën. En daar gaan wij jou bij helpen!

Weet je dat de meest succesvolle ondernemers één ding gemeen hebben? Ze maken gebruik van alle middelen die hen ter beschikking staan om hun bedrijf te laten groeien. Dat omvat ook kennis over geld- en belastingzaken, wat essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. En dat is precies waarom je nu deze pagina leest!

In onze community delen we kennis en ervaringen over alles wat te maken heeft met belastingen en cijfers, zodat jij als ondernemer altijd up-to-date blijft en zo min mogelijk betaalt aan de Belastingdienst.

Wat houdt de Inzicht Inside Community in?

Hier zijn slechts enkele van de voordelen die je kunt verwachten:

  • Expertise: Onze community is samengesteld uit belasting- en financiële experts die jouw taal spreken en jouw problemen begrijpen. Met hun expertise en ervaring kunnen ze je helpen om inzicht te krijgen in jouw cijfers en belastingen, en strategieën te ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien.
  • Netwerk: Als lid van onze community krijg je toegang tot een netwerk van gelijkgestemde ondernemers in het MKB. Hier kun je ideeën delen, vragen stellen en leren van de ervaringen van anderen. Dit kan niet alleen waardevolle inzichten opleveren, maar ook kansen om jouw bedrijf te laten groeien.
  • Gemak: Onze community is ontworpen om jouw leven als ondernemer gemakkelijker te maken. We bieden online tools en bronnen die je op elk moment kunt gebruiken, waar je ook bent. Je krijgt toegang tot exclusieve webinars van experts op het gebied van belastingen en financiën.
  • Besparingen: Door lid te worden van onze community, kun je geld én tijd besparen op belastingen en andere financiële zaken. Onze experts kennen de beste strategieën om jouw belastingaanslag te minimaliseren en jouw winst te maximaliseren. Zonder dat je uren hoeft te zoeken op het internet naar de juiste informatie.
  • Up-to-date: Je ontvangt regelmatige updates over veranderingen in wet- en regelgeving die van invloed zijn op jouw bedrijf
  • Toegankelijk:  Een platform om vragen te stellen en ervaringen te delen met andere ondernemers
Ja, ik wil lid worden!

We begrijpen dat financiën en belastingzaken ingewikkeld en tijdrovend kunnen zijn. Maar als je jouw zaken goed op orde hebt, kun je de groei van jouw bedrijf versnellen. Daarom hebben wij deze community opgericht die je ondersteunt bij het beheren van jouw financiën en belastingzaken, zodat jij je kunt concentreren op het opbouwen van jouw bedrijf.

En als je denkt dat een community over belastingen en cijfers saai en stoffig is, dan heb je het mis! Onze community is juist hartstikke gezellig en inspirerend. Je ontmoet andere ondernemers, leert van elkaar en bouwt een waardevol netwerk op.

Kortom, onze community is de ideale plek voor ondernemers in het MKB die meer willen halen uit hun belastingzaken en financiën. Sluit je vandaag nog aan en ervaar zelf de vele voordelen van onze community!

Klik op de link hieronder en krijg toegang tot alle voordelen die onze community te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen inside onze community!

Ik word member van de Inzicht Inside Community!

Ben jij klaar om te groeien?

Marga Teulings super waardevolle sessie! Bedankt voor je heldere uitleg over complexe onderwerpen!

Robin L.

Zowel de startende investeerders als de miljonairs kregen antwoord op hun vragen zodat de sessie super waardevol was voor iedereen. Ik kwam er gedurende de Q&A achter dat ik zelf ook fiscale componenten in mijn onderneming en in mijn portefeuille moet aanpassen. Daar ga ik vandaag meteen mee aan de slag, want het scheelt me ruim 11k aan belasting. En zo zijn we gisteren weer een beetje beter geworden in wat we doen. Thanks Marga Teulings voor het delen van je kennis.

Gianni A.

Dank je wel voor deze inspirerende sessie Marga, blij dat ik erbij kon zijn!

Sabine

Hartelijk dank voor deze sessie. Stof tot nadenken en overweging meegekregen.

Paul

Dank je wel voor de tips.

Danielle

Wat een interessante masterclass, heel erg bedankt voor de tijd en energie die je hierin investeert.

Louis

Dank je wel, voor de waardevolle tips.

Miranda

Beste Marga, super bedankt voor deze sessie. Ik ben wijzer geworden.

Sacha

Was leuk Marga! Je vertelt leuke verhalen. Het was zeer relevant voor mij.

Britt

FAQ

Wat is de prijs van het membership? 

De kosten van het membership bedragen € 449 per jaar exclusief btw.

Wordt mijn abonnement stilzwijgend verlengd? 

Nee. Ruim voordat je abonnement verloopt ontvang je bericht van ons. We verlengen nooit stilzwijgend.

Waarom is een membership altijd voor een jaar? 

Ons membership is altijd per jaar, omdat we geloven dat ondernemen een spel is voor de lange termijn. Onze members zijn gecommiteerd aan succes en zowel zij als wij investeren daarin.

Kan ik de factuur opnemen in mijn administratie?

Ja, je krijgt van ons een factuur met BTW die je op kunt nemen in je administratie. 

Ik besteed mijn administratie volledig uit, is het dan wel zinvol voor mij om lid te worden?

Juist dan! Met de informatie die je uit de Inzicht Inside Community haalt ben je op de hoogte van specifieke en actuele thema’s die interessant zijn voor jouw onderneming. Je kunt hierdoor beter sparren met je adviseur en je bent zelf op de hoogte van de laatste tips. 

Ja, ik wil me aanmelden!