Jouw financiële geweten

Miranda en Marga, dat zijn wij. Vele jaren ervaring op het gebied van accountancy, financieel en fiscaal advies. Beide accountant en gediplomeerd belastingadviseur en daarnaast vertegenwoordigen we meer disciplines. Miranda heeft een sterk juridische achtergrond, Marga heeft een sterk bedrijfskundige achtergrond en is tevens specialist op het gebied van fraude preventie. Het hele totaalpakket is bij ons in goede handen: Van liquiditeitsplanning tot fiscaal advies, van fraude preventie tot advies op het gebied van huwelijkse voorwaarden.

Zorgeloos Ondernemen

Om zorgeloos te kunnen ondernemen zijn er een aantal zaken die fundamenteel goed geregeld moeten zijn. Denk aan belastingen, juridische structuren en de daarbij behorende wettelijke verplichtingen. Wij weten precies wat voor jouw onderneming relevant is en nemen dit werk uit handen. Op deze manier ontstaat er gemoedsrust, tijd en ruimte, zodat jij je volledig kan focussen op jouw onderneming.

Voor alles op financieel vlak kan je bij ons terecht, onder andere: Liquiditeitsplanning, ondersteuning bij belastingaangiften, beoordelen van huwelijkse voorwaarden, testamenten, etc. Wij beschikken over de kennis, ervaring en hebben een goed en breed netwerk. Hierdoor is het mogelijk jou als ondernemer te begeleiden bij alle facetten die bij het ondernemen komen kijken.

Totaalpakket

Continu up-to-date

Wet- en regelgeving verandert jaarlijks en is voor de meeste ondernemers nauwelijks bij te houden. Wij zijn altijd up-to-date, scholen continu bij en vertalen ingewikkelde materie naar een duidelijke uitleg. En de aangiften voldoen natuurlijk aan de laatste eisen.

Wij richten ons specifiek op de TOP van de ondernemerswereld. Onze focus is gericht op de sport- en entertainmentbranche en vermogende ondernemers.

Welk werk kunnen we jou uit handen nemen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

MKB-ondernemers